LoverSland
New member
Tüm yeni Apple Intelligence özelliklerine erişmek için iOS 18.1, iPadOS 18.1 veya macOS Sequoia 15.1 sürümüne yeni yükseltme yaptıysanız biraz daha beklemeniz gerekebilir. Evet, önce temizlemeniz gereken bir bekleme listesi olduğundan AI özelliklerine anında erişemezsiniz. İyi haber mi? Bekleme uzun değil; Dün gece kaydolduğumuzda yalnızca bir saat kadar beklemek zorunda kaldık. Burada, Hindistan'da Apple Intelligence'a nasıl erişeceğiniz (birkaç ekstra adım içerir) ve nasıl başlayacağınız konusunda size rehberlik edeceğiz:
iPhone/iPad/Mac'inizde Apple Intelligence'ı nasıl etkinleştirebilirsiniz:
1. Adım: iOS 18.1 güncellemesini Apple Intelligence uyumlu bir cihaza (iPhone 15 Pro ve iPhone 16 serisi) indirdikten sonra Ayarlar'a gidin.
Not: Bunun nedeni, Apple Intelligence'ın henüz İngilizce (Hindistan) için mevcut olmaması ve yalnızca İngilizce (ABD) olarak desteklenmesidir. Bu nedenle öncelikle dili İngilizce'den (Hindistan) İngilizce'ye (ABD) değiştirmemiz gerekecek.
Hangisi olduğundan emin değilim
satın almak için mobil?
Ayrıca Okuyun: Haier M95 Mini LED 4K TV incelemesi: Görüntü, ses ve fiyat açısından yüksek puanlar
Adım 2: Genel > Dil ve Bölge'ye gidin. Burada Tercih Edilen Dili İngilizce (ABD) olarak ayarlayın.
3. Adım: Ayarlar'da Apple Intelligence ve Siri'ye gidin. Siri dilini de İngilizce (ABD) olarak ayarlayın.
Adım 4: Bekleme listesine katılma seçeneğiyle birlikte Apple Intelligence'ın beta sürümde olduğunu göreceksiniz. Bekleme listesine katılın.
Adım 5: Yaklaşık bir saat kadar bekleyin. Kabul edildikten sonra Ayarlar uygulaması, Apple Intelligence özelliklerinin cihazınızda hazır olduğunu size bildirecektir.
Adım 6: Cihazdaki yapay zeka modelleri indirildikten sonra yazma araçları, bildirim özetleri ve daha fazlası gibi Apple Intelligence özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz.
Ayrıca Okuyun: Apple Intelligence ile iOS 18.1 kullanıma sunuldu: İşte denemeniz gereken en iyi 5 araç
Apple İstihbarat Gereksinimleri
Apple, destek sayfasında şunları belirtiyor:
Ayrıca Okuyun: Apple'ın verdiği sözler tutmadığı için ülkede iPhone 16 yasaklandı, telefonlar IMEI bekliyor
iPhone/iPad/Mac'inizde Apple Intelligence'ı nasıl etkinleştirebilirsiniz:
1. Adım: iOS 18.1 güncellemesini Apple Intelligence uyumlu bir cihaza (iPhone 15 Pro ve iPhone 16 serisi) indirdikten sonra Ayarlar'a gidin.
Not: Bunun nedeni, Apple Intelligence'ın henüz İngilizce (Hindistan) için mevcut olmaması ve yalnızca İngilizce (ABD) olarak desteklenmesidir. Bu nedenle öncelikle dili İngilizce'den (Hindistan) İngilizce'ye (ABD) değiştirmemiz gerekecek.
Hangisi olduğundan emin değilim
satın almak için mobil?
Ayrıca Okuyun: Haier M95 Mini LED 4K TV incelemesi: Görüntü, ses ve fiyat açısından yüksek puanlar
Adım 2: Genel > Dil ve Bölge'ye gidin. Burada Tercih Edilen Dili İngilizce (ABD) olarak ayarlayın.
3. Adım: Ayarlar'da Apple Intelligence ve Siri'ye gidin. Siri dilini de İngilizce (ABD) olarak ayarlayın.
Adım 4: Bekleme listesine katılma seçeneğiyle birlikte Apple Intelligence'ın beta sürümde olduğunu göreceksiniz. Bekleme listesine katılın.
Adım 5: Yaklaşık bir saat kadar bekleyin. Kabul edildikten sonra Ayarlar uygulaması, Apple Intelligence özelliklerinin cihazınızda hazır olduğunu size bildirecektir.
Adım 6: Cihazdaki yapay zeka modelleri indirildikten sonra yazma araçları, bildirim özetleri ve daha fazlası gibi Apple Intelligence özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz.
Ayrıca Okuyun: Apple Intelligence ile iOS 18.1 kullanıma sunuldu: İşte denemeniz gereken en iyi 5 araç
Apple İstihbarat Gereksinimleri
Apple, destek sayfasında şunları belirtiyor:
- Uyumlu Cihazlar: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 15 Pro veya iPhone 15 Pro Max; A17 Pro veya M1 ve sonraki sürümlere sahip herhangi bir iPad; M1 veya sonraki sürümlere sahip Mac.
- İşletim Sistemi Gereksinimleri: iOS 18.1, iPadOS 18.1 veya macOS Sequoia 15.1.
- Dil: Cihaz ve Siri dili desteklenen bir dile ayarlandı.
- Depolamak: Cihazınızda en az 4 GB ücretsiz depolama alanı.
Ayrıca Okuyun: Apple'ın verdiği sözler tutmadığı için ülkede iPhone 16 yasaklandı, telefonlar IMEI bekliyor