popüler festivaller, tadımlar ve canlı gösteriler

Heybetli ve pitoresk dağ manzaralarının ortasında kırsal ortamlarBuenos Aires eyaletindeki birçok kasaba, yerel üretimi ve kendine özgü lezzetlerini popüler festivallerle kutluyor.

Ardından bu hafta sonu gerçekleşecek olan kutlamalar, şehirden bir kaçamak organize etmek için ideal bir bahane.

Tandil kutluyor

Peynir Tandil’in tipik bir ürünüdür. Bundan fazla 40 çeşit: dumanlı, kremsi, baharatlı, mantarlı ve serranoslu.

1, 2 ve 3 Aralık’ta Tandilero Peynir Festivali. Provoleta, provolone, gruyère, blue, pecorino, çedar, Romano, camembert, brie, tybo, granjerito, cuartirolo, port salut, mozzarella, pastoril, fontina, pategras, sardo gibi yerel menşeli farklı çeşitler sunulacak.

Ayrıca pepato, barra, reggianito, brin d’amour, parmesan, dambo, fynbo, morbier, beyaz peynir, rendelenmiş, koyun hellimi, inek hellimi, manchego, tatlı, gouda, aromalı gouda, hollanda (füme, serbest dolaşan ve aromalı), hollandita, sbrinz ve kremsi.

Festivalde canlı gösteriler ve tadımlar. Tandil Peynir Salkımı Fotoğraf.

Parti şu saatte gerçekleşecek: Bağımsızlık Parkı’nın köşegeni ve çok çeşitli aktiviteler olacak: peynir tadımları, yerel üretici fuarları, mutfak gösterileri, canlı müzik.

Öte yandan 1-3 Aralık tarihleri ​​arasında bir araya gelen Afilada’nın ikinci edisyonu da gerçekleştirilecek. zanaatkar bıçak yapımcıları.

3 gün boyunca sergi, satış, söyleşiler ve canlı bıçak dövmesi gerçekleştirilecek. Çeşitli firma ve zanaatkarlarla tanışabileceksiniz.

Uzman bıçak ustalarına keskin çağrılar. Uzman bıçak ustalarına keskin çağrılar.

Özel konuklar arasında History Channel’daki reality şov Desafío Sobre Fuego’nun şampiyonu Facundo Fadón ve yüksek kaliteli bıçaklarda dünya lideri Brezilya’dan Sandro Boeck yer alıyor.

Berissense zanaat birası

Berisso Bira Üreticileri Birliği 1, 2 ve 3 Aralık tarihlerinde Zanaat Bira Festivali.

Şehir, çeşitli bira tarzlarıyla ilgili bir bira merkezi haline geldi.

Kutlamada bir yemek alanı da yer alıyor. Teknik görüşmeler üretim süreci ve merkez üssü Belediye Şehir Parkı plajı olacak yerel gruplarla önemli bir aşama hakkında.

Geleneği canlandıran tarifler

Yeni bir baskı Ulusal Kek Festivali. 2 ve 3 Aralık tarihlerinde Carmen de Areco’nun Gouin kasabasında gerçekleşecek.

Gouin'deki saha deposu. Gouin’deki saha deposu.

Tipik lezzetleri tadabilirsiniz kekler Criollo ayva, tatlı patates veya süt şekeri ile toprak sokaklarında yürüyün, eski konakların fotoğraflarını çekin ve çiftçilik becerilerini deneyimleyin.

Ayrıca gerçekleştirilecek en iyi pasta yarışması Altın, gümüş ve bronz kategorilerinde en iyi stant seçilecek.

Yerel pasta şefleri geleneği sürdürüyor ve bir zamanlar un çuvallarıyla harikalar yaratmayı başaran taşralı kadınlara yeniden değer veriyor.

Buenos Aires lezzeti; un, yağ, tuz ve sudan oluşuyor, yoğrulup dinlenmeye bırakılıyor, mümkün olduğu kadar ince bir şekilde gerdiriliyor ve sıvı yağ ve margarinle milföy hamuru yapılıyor, son olarak mısır nişastası ekleniyor ve kıvam alana kadar esnetiliyor. dört kere.

popüler festivaller, tadımlar ve canlı gösteriler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön